Monthly Archive

November 2019

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 9 of our articles broken down into Months and Years.
Novice
Super User
623

Javno pismo Srebrn niti - NE proračunu

Javno pismo: Zahtevamo drugačen proračun Spoštovani poslanci in poslanke, spoštovani državni svetniki in svetnice, spoštovana vlada, spoštovani vsi starejši v Sloveniji! Slovenija je tudi družba s... read more..

Novice
Super User
771

Novice
Super User
632

Javno pismo ministrstvo za starejše in proračun 18 11. 2019

Predsedniku Vlade Republike Slovenije Marjanu Šarcu Poslancem in poslankam Državnega zbora V Srebrni niti zahtevamo, da v proračunu za starejše name-nite več sredstev   Slovenija je družba st... read more..

Novice
Super User
645

Javno pismo Srebrne niti Pobuda županu MO Celje

Spoštovani župan Mestne občine Celje g. Bojan Šrot, v Srebrni niti – Združenju za dostojno starost, kjer si prizadevamo za bolj kakovostno, človeka vredno življenje starejših v vseh okoljih (doma, v ... read more..

Novice
Super User
639

Aktivnosti Vlade, ministrov in ministric ter poslancev in poslank Državnega zbora po prejemu javnega pisma Srebrne niti

Javno pismo predsedniku Vlade Republike Slovenije, ministricam in ministrom, poslankam in poslancem po letu dni vladanja,ki smo ga poslali vsem in medijem 18. avgusta 2019. I.Že 19. 8. 2019 smo iz ka... read more..

Novice
Super User
1340

Obisk Doma Hmelina, doma za starejše občane d.o.o., Radlje ob Dravi

Trije predstavniki Društva Srebrna nit (Biserka Marolt Meden, Darinka Klemenc, Boštjan Pegan) smo 7. novembra 2019, na povabilo vodstva, obiskali Dom Hmelina. Po ogledu doma, pogovoru z vodstvom, zap... read more..

Novice
Super User
714

Priporočamo ogled dokumentarnega filma ŠE VEDNO SEM ŽIV

Priporočamo ogled dokumentarnega filma ŠE VEDNO SEM ŽIV, ki je bil zadnjič predvajan na RTV SLO 1 32. oktobra 2019 ob 20.05. Oddajo si poiščite v arhivu RTVSLO. Navdihujoča dokumentarna pripoved pr... read more..

Novice
Super User
601

Kje je denar za skrajševanje čakalnih vrst za sprejem v domove starejših?

Spoštovani, kljub reviziji Računskega sodišča, ki je jasno pokazala, da tako Vlada kot pristojni ministrstvi v zadnjih desetih letih ne opravljajo svojega dela v korist državljanov, se nič ne spremin... read more..

Novice
Super User
1330

Seminarska naloga - Evtanazija: pravica do smrti?

Potrjenaa hipoteza: Večina tistih, ki pozna koga, ki umira za neozdravljivo boleznijo, bi zase želela evtanazijo. Vir:www.dijaski.net Evtanazija - pravica do smrti262.09 KB... read more..

Rezultati 1 - 9 od 9