Monthly Archive

December 2019

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 3 of our articles broken down into Months and Years.
Novice
Super User
35

Moje voščilo za leto 2020

Državi želim, da bi se prebudila iz zimskega spanja, ki traja v segmentu skrbi za dostojno starost že predolgo let. Država naj ponovno začne graditi javne socialne zavode – domove za starejše namesto ... read more..

Novice
Super User
33

Pogovarjajmo se o evtanaziji

Od 14.30 do 16.00 je v knjižnici dr. Antona Breznika v Zavodu sv. Stanislava potekala okrogla miza o aktualnem vprašanju uvedbe evtanazije v Sloveniji. Gosta sta bila prof. dr. Matjaž Zwitter, ki je p... read more..

Novice
Super User
94

Javno pismo Srebrne niti – Želimo boljšo PREHRANO starejših v domovih starejših občanov

Domovom starejših občanov – socialno varstvenim zavodom Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Ministrstvu za zdravje Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije Varuhu čl... read more..

Rezultati 1 - 3 od 3

Pohvale, pripombe, predlogi

Spoštovani,

v Srebrni niti – Združenju za dostojno starost si prizadevamo, da bi v prizadevanjih za izboljševanje kakovosti življenja starejših zadostili potrebam po čim bolj koristnih vsebinah našega dela in da bi dosegli čim širši krog zainteresiranih, zato vas vabimo, da nam posredujete svoje pohvale, pripombe, predloge za izboljšanje tako vsebin našega dela kot spletnih strani.

Za sodelovanje se vam prijazno zahvaljujemo.