Monthly Archive

2020

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 5 of our articles broken down into Months and Years.
Novice
Super User
8

Peticija - Z eno plenico več nas ne boste odpravili!

Spoštovani, ker skrb za starejše in medgeneracijsko sožitje nista prioriteti naše vlade in koalicijskih strank, vas nagovarjamo, da pospišete spodnjo peticijo: Z eno plenico več nas ne boste odpravil... read more..

Novice
Super User
2

Domovi na Hrvaškem

Želimo si, da se kaj takšnega ne bi zgodilo v Sloveniji, zato zagovarjamo socialno državo in javne domove starejših!   Preberite, kaj se dogaja na Hrvaškem: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv... read more..

Novice
Super User
14

Javno pismo Srebrne niti – Umiranje socialne države

Spoštovani gospod predsednik vlade RS Marjan Šarec, spoštovana predsednica SAB Alenka Bratušek, spoštovani gospod predsednik SD Dejan Židan, spoštovani gospod predsednik SMC Zdravko Počivalšek, sp... read more..

Novice
Biserka Marolt Meden
631

Pobuda za pravno ureditev pomoči pri dokončanju življenja

Peticijo lahko podpišete tukaj https://www.pravapeticija.com/pobuda_za_evtanazijo Izjave podpisnikov peticije:   3136 Urška Dobaja Zato, ker mislim, da si vsak želi dostojno... read more..

Novice
Super User
6

Pomoč pri črpanju EU sredstev in ohranjanju socialne države

Spoštovane poslanke in poslanci, pošiljamo vam javno pismo in vljudno prosimo za pomoč.   Prijazen pozdrav, Biserka Marolt Meden, predsednica Društva Srebrna nit - Združenja za dostojno st... read more..

Rezultati 1 - 5 od 5

Pohvale, pripombe, predlogi

Spoštovani,

v Srebrni niti – Združenju za dostojno starost si prizadevamo, da bi v prizadevanjih za izboljševanje kakovosti življenja starejših zadostili potrebam po čim bolj koristnih vsebinah našega dela in da bi dosegli čim širši krog zainteresiranih, zato vas vabimo, da nam posredujete svoje pohvale, pripombe, predloge za izboljšanje tako vsebin našega dela kot spletnih strani.

Za sodelovanje se vam prijazno zahvaljujemo.