Monthly Archive

March 2020

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 7 of our articles broken down into Months and Years.
Novice
Super User
642

Naredimo zaščitno masko zase in druge

Spoštovani! Ljudje mi poročajo, da npr. prodajalke, ker nimajo drugih mask, nosijo maske iz čistilnih robčkov, ki se jih izreže ob strani. Kar je seveda popolnoma v redu, samo da se zaščitijo. SITUA... read more..

Novice
Super User
731

Brezplačne povezave na spletu

Mentorja za računalništvo na UTŽO Ljubljana sta za vas poiskala in zbrala nekaj zanimivih spletnih povezav do brezplačnih izobraževalnih, kulturnih in znanstvenih vsebin, tako resnih kot zabavnih. Nah... read more..

Novice
Super User
566

10 NASVETOV SVOJCEM, KI IMAJO OSEBE Z DEMENCO V DOMU STAREJŠIH

Pomembno je, da se zavedate, da je v času epidemije na prvem mestu življenje in zdravje vseh oseb, tako tudi vaših oseb z demenco. Pogovorite se s socialno službo v domu in skupaj poiščite nač... read more..

Novice
Super User
641

Iskrena zahvala Telekomu

Pozdravljeni, v četrtek smo v oddaji Tarča spremljali prispevek o stiskah starejših, ki bivajo v domovih za starejše in ki zaradi ukrepov za zajezitev koronavirusa nimajo stika s svojimi bližnjimi. N... read more..

Novice
Super User
659

Odziv na javno pismo

Spoštovani,sprva naj se vam zahvalimo za vaše skrbno prizadevanje in osvetlitev pomembnih tem, tudi tistih, ki jih venomer izpostavljamo v komunikaciji s pristojnim ministrstvom in drugimi odločevalci... read more..

Novice
Super User
639

Delo: Starejši, ki so sami, niso pozabljeni

V večini občin so za pomoč starejšim in nemočnim objavili posebne telefonske številke. V sedanjih izrednih razmerah so v občinah organizirali pomoč starejšim ljudem. Objavili so telefonske številke, ... read more..

Novice
Super User
1059

V Srebrni niti ne bomo dovolili, da starejši umirajo v prepričanju, da smo pozabili nanje

Javno pismo vladi in javnosti!   Spoštovani, v Srebrni niti z zaskrbljenostjo spremljamo stanje in razmere v zvezi s koronvirusom posebej stanje v domovih starejših (socialno varstvenih zavodi... read more..

Rezultati 1 - 7 od 7