Monthly Archive

March 2020

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 5 of our articles broken down into Months and Years.
Novice
Super User
10

10 NASVETOV SVOJCEM, KI IMAJO OSEBE Z DEMENCO V DOMU STAREJŠIH

Pomembno je, da se zavedate, da je v času epidemije na prvem mestu življenje in zdravje vseh oseb, tako tudi vaših oseb z demenco. Pogovorite se s socialno službo v domu in skupaj poiščite nač... read more..

Novice
Super User
30

Iskrena zahvala Telekomu

Pozdravljeni, v četrtek smo v oddaji Tarča spremljali prispevek o stiskah starejših, ki bivajo v domovih za starejše in ki zaradi ukrepov za zajezitev koronavirusa nimajo stika s svojimi bližnjimi. N... read more..

Novice
Super User
40

Odziv na javno pismo

Spoštovani,sprva naj se vam zahvalimo za vaše skrbno prizadevanje in osvetlitev pomembnih tem, tudi tistih, ki jih venomer izpostavljamo v komunikaciji s pristojnim ministrstvom in drugimi odločevalci... read more..

Novice
Super User
34

Delo: Starejši, ki so sami, niso pozabljeni

V večini občin so za pomoč starejšim in nemočnim objavili posebne telefonske številke. V sedanjih izrednih razmerah so v občinah organizirali pomoč starejšim ljudem. Objavili so telefonske številke, ... read more..

Novice
Super User
146

V Srebrni niti ne bomo dovolili, da starejši umirajo v prepričanju, da smo pozabili nanje

Javno pismo vladi in javnosti!   Spoštovani, v Srebrni niti z zaskrbljenostjo spremljamo stanje in razmere v zvezi s koronvirusom posebej stanje v domovih starejših (socialno varstvenih zavodi... read more..

Rezultati 1 - 5 od 5

Pohvale, pripombe, predlogi

Spoštovani,

v Srebrni niti – Združenju za dostojno starost si prizadevamo, da bi v prizadevanjih za izboljševanje kakovosti življenja starejših zadostili potrebam po čim bolj koristnih vsebinah našega dela in da bi dosegli čim širši krog zainteresiranih, zato vas vabimo, da nam posredujete svoje pohvale, pripombe, predloge za izboljšanje tako vsebin našega dela kot spletnih strani.

Za sodelovanje se vam prijazno zahvaljujemo.