Monthly Archive

October 2020

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 5 of our articles broken down into Months and Years.
Novice
Super User
629

Telekom na pobudo Srebrne niti za več socialnih stikov v domovih starejših

Sporočilo za javnost ZA VEČ SOCIALNIH STIKOV S STANOVALCI DOMOV STAREJŠIH  Glede na ponovno popolno zaprtje domov starejših smo v Srebrni niti na pobudo sorodnikov 20. oktobra 2020 predlagali ... read more..

Novice
Super User
562

Javno pismo - Nočemo v telovadnice

Pozdravljeni članice in člani Srebrne niti, v IO Srebrne niti smo pripravili javno pismo Starejši naj bodo nameščeni v bolnišnicah, zdraviliščih in hotelih in ne v šolskih telovadnicah in drugih... read more..

Novice
Super User
488

Starejši naj bodo nameščeni v bolnišnicah, zdraviliščih in hotelih in ne v šolskih telovadnicah in drugih zasilnih prostorih

Javno pismoVladi Republike SlovenijeMinistru za delo, družino, socialne zadeve in enake možnostiMinistru za zdravjeMinistru za gospodarski razvoj in tehnologijo   Starejši naj bodo nameščeni v ... read more..

Novice
Super User
569

Koristne informacije za sorodnike stanovalcev domov starejših

Priporočila za preprečevanje in zajezitev okužb z virusom SARS-CoV-2 v socialno varstvenih zavodih559.42 KB Informacije za socialno varstvene zavode v povezavi s SARS-CoV-2179.84 KB... read more..

Novice
Super User
597

Javno pismo predsednici SAB, Alenki Bratušek!

Spoštovani gospod Vojko Starović, spoštovana gospa Alenka Bratušek, Izvajanje poslanca Vojka Starovića na 43. nujni seji Odbora za delo, družino, socialne zadeve in invalide dne 8. 10. 2020 se n... read more..

Rezultati 1 - 5 od 5