Monthly Archive

January 2021

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 7 of our articles broken down into Months and Years.
Novice
Super User
685

Ne zapirajte osnovnih šol zaradi starejših

Predsednik vlade RSMinister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnostiMinister za zdravjeSkupnost socialnih zavodov SlovenijeNIJZMediji Zakaj zapirate osnovne šole zaradi okužb v domovih sta... read more..

Mediji o nas
Super User
1118

Intervju Radio Slovenija Biserka Marolt Meden, 27. 1. 2021

https://www.rtvslo.si/4d/arhiv/174749310?s=mmc... read more..

Novice
Super User
691

Pravica in dolžnost

Mamina sostanovalka v domu starejših je bila upokojena medicinska sestra, ki je za časa službovanja opravljala delo na visokem položaju. Rada sem se pogovarjala z njo, govorili sva o zdravstvu in o zd... read more..

Novice
Super User
709

Necenzurirano.si - Vlada, ljudje ti ne zaupajo!

Epidemijo lahko obvladuješ in vodiš k družbeno sprejemljivim izidom le na način, da državljani pri obvladovanju epidemije sodelujejo. To dosežemo, če jih prepoznamo kot zaupanja vredne partnerje. Klju... read more..

Novice
Super User
533

Javno pismo: Ponovno postavljamo vprašanja

Srebrna nit še vedno dobiva pisma in klice, da obiski oziroma socialni stiki v domovih starejših niso urejeni v dobro stanovalcev in sorodnikov in da so posledice socialne izolacije ter pomanjkanja ka... read more..

Novice
Super User
533

Protest Srebrne niti glede neupoštevanja vrste za cepljenje prebivalcev RS proti Covid-19

Ministrstvo za zdravjeNIJZVaruh človekovih pravicZagovornik načela enakostiKomisija RS za medicinsko etiko   V Srebrni niti – Združenju za dostojno starost si že več let prizadevamo za izboljša... read more..

Novice
Super User
527

Dramina knjižnica za ranljive skupine z novim posnetkom: Cankarjeva Erotika

Spoštovani, v Dramino knjižnico za ranljive skupine, v okviru katere nastajajo zvočni posnetki literarnih branj v interpretaciji dramskih igralk in igralcev, smo dodali tretji sklop poezije... read more..

Rezultati 1 - 7 od 7