Monthly Archive

September 2022

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 11 of our articles broken down into Months and Years.
Novice
Biserka Marolt Meden
204

Izjava Srebrne niti ob 1. oktobru mednarodnem dnevu starejših 2022

Spoštovani!   V Srebrni niti – Združenju za dostojno starost tudi letos ob Mednarodnem dnevu starejših znova opozarjamo in spodbujamo odločevalce k takojšnjim, ne le sistemskim, izboljšavam in ... read more..

Novice
Martin
208

Prvo uradno srečanje predsedniških kandidatov

    Posnetek srečanja in pogovora predsedniških kandidatov je na voljo tukaj: shorturl.at/cdev8    Kliknite na sliko za prikaz video posbetka.   read more..

Novice
Biserka Marolt Meden
404

VABILO NA PRVO URADNO SOOČENJE PREDSEDNIŠKIH KANDIDATOV V OKVIRU URADNEGA ZAKLJUČKA 21. FESTIVALA

Spoštovani,   od 27. do 29. septembra 2022 se bo v Cankarjevem domu v Ljubljani že enaindvajseto leto zapored odvijala prireditev Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO). Festival je pros... read more..

Novice
Biserka Marolt Meden
171

Objave v medijih
Biserka Marolt Meden
311

Intervju z dr. Brigito Skela Savič

  (klik na sliko vas odpelje na celoten intervju)   read more..

Objave v medijih
Biserka Marolt Meden
263

Biserka Marolt Meden: Za nasprotnike evtanazije je pomembno, da so se pojavili ljudje z imeni

https://www.mladina.si/189962/biserka-marolt-meden-za-nasprotnike-evtanazije-je-pomembno-da-so-se-pojavili-ljudje-z-imeni-n/ read more..

Novice
Biserka Marolt Meden
458

Protestno pismo predsedniku vlade in ministru za zdravje

Spoštovani predsednik vlade dr. Robert Golob, spoštovani minister za zdravje Danijel Bešič Loredan   Pričakujemo, da nas slišite, če že na javna pisma ne odgovarjate in v dialog z nami vstopaj... read more..

Novice
Biserka Marolt Meden
362

Aktualna nerešena vprašanja o dolgotrajni oskrbi

Spoštovani, vljudno prosimo za odgovore in informacije o aktivnostih. Iz pisma: "Odprtih vprašanj je še bistveno več, zato pričakujemo, da bodo vlada, predvsem pa odgovorna resorna ministrstva nar... read more..


Objave v medijih
Biserka Marolt Meden
303

Kakšni so pomisleki proti pomoči pri prostovoljnem končanju življenja?

Javna razprava o zakonu o evtanaziji   V društvu Srebrna nit menijo, da je bila javna razprava o zakonu o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja koristna, saj je izpostavila nekatere vsebi... read more..

Novice
Biserka Marolt Meden
238

VABILO NA NOVINARSKO KONFERENCO

Spoštovani, Vabimo vas na novinarsko konferenco, na kateri bomo predstavljali, spraševali in sprejemali nove predloge, kako hitreje izboljšati dostojno starost in nazadnje omogočiti ljudem prijazno s... read more..

Rezultati 1 - 11 od 11