Monthly Archive

January 2024

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 4 of our articles broken down into Months and Years.
Novice
Super User
326

Poziv odgovornim glede stavke FIDES

Izvršni odbor Srebrne niti se je seznanil z objavljenim Pozivom odgovornim glede stavke FIDES, ki ga je pripravila Zveza društev upokojencev Slovenije (ZDUS) in ga v celoti podpira. Srebrna nit je sv... read more..

Novice
Biserka Marolt Meden
282

SPAR in LIDL z e-dostopanjem do popustov diskriminirata starejše

V trgovski verigi SPAR so z novim letom uvedli spremembe pri koriščenju popustov, pred časom pa so jih na novo uvedli v Lidlu. Dostop do njih so omogočili ali olajšali zgolj uporabnikom mobilne aplika... read more..

Novice
Biserka Marolt Meden
214

Srebrna nit poziva: »Prenehajte kršiti pravice prebivalk in prebivalcev in jim omogočite dostojno in dostopno zdravstveno varstvo.«

Ministrstvo za zdravjePredsednik vlade RSVaruh človekovih pravicZagovornik načela enakostiMediji Javno pismoSrebrna nit poziva: »Prenehajte kršiti pravice prebivalk in prebivalcev in jim omogočite do... read more..

Novice
Biserka Marolt Meden
205

Nujne spremembe na področju zdravstva

Spoštovane članice in člani, prijatelji in prijateljice Srebrne niti, Društvo Srebrna nit je vključeno v aktivnosti, ki jih vodi in organizira civilna iniciativa Glas ljudstva. V celoti podpiramo sk... read more..

Rezultati 1 - 4 od 4