Spoštovani,


ne bomo utihnili in še naprej bomo opozarjali, kaj je treba nujno spremeniti na področju skrbi za starejše.

Na "žuganje", da bodo ukrepali s pravnimi stredstvi, smo se odzvali tako, da krepimo naše članstvo, iščemo zaveznike, ki verjamejo, da moramo za starejše in nemočne bolje poskrbeti in imamo pro bono odvetnico, ki nas bo zastopala v primeru morebitnih tožb.
Želimo spremeniti sistem in prakse na bolje za uporabnike in zaposlene!

Zahvaljujemo se vam za podporo in pomoč pri reševanju konkretnih problemov.

Prosimo, da posebno pozornost posvetite Aneksu številka 2 Splošnega dogovora, ki ga ta čas sprejemajo pogodbeni partnerji in ureja področje financiranja zdravstva tudi v domovih starejših.

Zgroženi smo, na koliko predlogov s strani Skupnosti socialnih zavodov Slovenije, je v zapisniku napisano NI SOGASJA in domovi starejših še vedno ostajajo zelo podfinancirani kar se tiče izvajanja zdravstvene oskrbe in nege. NESPREJEMLJIVO!

 

Lep pozdrav,


Biserka Marolt Meden,
predsednica Srebrne niti

docxSpremeniti nadzore v socialnovarstvenih zavodih.docx77.29 KB

Pohvale, pripombe, predlogi

Spoštovani,

v Srebrni niti – Združenju za dostojno starost si prizadevamo, da bi v prizadevanjih za izboljševanje kakovosti življenja starejših zadostili potrebam po čim bolj koristnih vsebinah našega dela in da bi dosegli čim širši krog zainteresiranih, zato vas vabimo, da nam posredujete svoje pohvale, pripombe, predloge za izboljšanje tako vsebin našega dela kot spletnih strani.

Za sodelovanje se vam prijazno zahvaljujemo.

Arhiv novic