Pozdravljeni,

v četrtek smo v oddaji Tarča spremljali prispevek o stiskah starejših, ki bivajo v domovih za starejše in ki zaradi ukrepov za zajezitev koronavirusa nimajo stika s svojimi bližnjimi. Na to je opozorila tudi gospa Biserka Meden.

Rada vi vam sporočila, da v Telekomu Slovenije to stisko starejših in svojcev prepoznavamo ter da smo ravno z namenom njene omilitve v sredo, 18. marca, na vse domove za starejše poslali dopis s predlogom, da vsakemu domu zagotovimo 3 brezplačne mobitele vključno s storitvami za klicno in video komunikacijo. Informacijo o tem smo javnosti posredovali v četrtek: https://www.telekom.si/o-podjetju/za-medije/Telekom_Slovenije_pri_komunikaciji_s_svojci_pomaga_tudi_oskrbovancem

Odziv v domovih je izjemno pozitiven, tako da smo do petka že 51 domovom za starejše izdali 145 mobitelov. V ponedeljek z akcijo nadaljujemo; veseli smo, da lahko pomagamo.

V situaciji, v kateri smo se znašli, nikomur in lahko, upamo pa, da bomo na ta način lahko vsaj malo pomagali starejšim, ki niso vsak dan s svojimi bližnjimi.

Želim vam vse dobro in vas lepo pozdravljam,

Katarina Prešeren
Direktorica Odnosov z javnostmi

Pohvale, pripombe, predlogi

Spoštovani,

v Srebrni niti – Združenju za dostojno starost si prizadevamo, da bi v prizadevanjih za izboljševanje kakovosti življenja starejših zadostili potrebam po čim bolj koristnih vsebinah našega dela in da bi dosegli čim širši krog zainteresiranih, zato vas vabimo, da nam posredujete svoje pohvale, pripombe, predloge za izboljšanje tako vsebin našega dela kot spletnih strani.

Za sodelovanje se vam prijazno zahvaljujemo.

Arhiv novic