Pozdravljeni,

v četrtek smo v oddaji Tarča spremljali prispevek o stiskah starejših, ki bivajo v domovih za starejše in ki zaradi ukrepov za zajezitev koronavirusa nimajo stika s svojimi bližnjimi. Na to je opozorila tudi gospa Biserka Meden.

Rada vi vam sporočila, da v Telekomu Slovenije to stisko starejših in svojcev prepoznavamo ter da smo ravno z namenom njene omilitve v sredo, 18. marca, na vse domove za starejše poslali dopis s predlogom, da vsakemu domu zagotovimo 3 brezplačne mobitele vključno s storitvami za klicno in video komunikacijo. Informacijo o tem smo javnosti posredovali v četrtek: https://www.telekom.si/o-podjetju/za-medije/Telekom_Slovenije_pri_komunikaciji_s_svojci_pomaga_tudi_oskrbovancem

Odziv v domovih je izjemno pozitiven, tako da smo do petka že 51 domovom za starejše izdali 145 mobitelov. V ponedeljek z akcijo nadaljujemo; veseli smo, da lahko pomagamo.

V situaciji, v kateri smo se znašli, nikomur in lahko, upamo pa, da bomo na ta način lahko vsaj malo pomagali starejšim, ki niso vsak dan s svojimi bližnjimi.

Želim vam vse dobro in vas lepo pozdravljam,

Katarina Prešeren
Direktorica Odnosov z javnostmi

Arhiv novic