Spoštovani,

Če prebivate v Ljubljani v večstanovanjski stavbi (več kot 8 stanovanj), vas vabimo k izpolnjevanju ankete o življenju v času korona krize. Anketa je anonimna, vzela vam bo približno 10 minut, najdete in izpolnite jo tukaj: https://www.1ka.si/a/279782.

Z anketo želimo ugotoviti, kako so stanovalci v večstanovanjskih stavbah doživljali in preživljali izzive, ki jih je prinesla epidemija in kako so se v tem kriznem času pokazali sosedski odnosi - kot vir opore in solidarnosti, ali nemara kot vir negotovosti in napetosti.

Medsosedske odnose smo na Centru za proučevanje družbene blaginje Fakultete za družbene raziskovali že prej, toda zdaj se soočamo z novim in neznanim pojavom. Zato vam bomo za izpolnjevanje ankete še posebej hvaležni, hvaležni pa vam bodo tudi tisti, ki bodo lahko v časopisih izvedeli ugotovitve raziskave. Da bi dosegli čim širši krog izkušenj s korono, vas prosimo, delite ta poziv naprej preko svojih povezav. Ljudem, ki so anketo testno preizkusili, se je zdela zanimiva in lahka.

V primeru podvajanja poziva se opravičujemo.

 

dr. Srna Mandič, znanstvena svetnica/senior researcher
Predstojnica Centra za proučevanje družbene blaginje / Head of the Centre for welfare studies
Fakulteta za družbene vede / Faculty of Social Sciences
Univerza v Ljubljani / University of Ljubljana
Kardeljeva ploščad 5, SI-1000 Ljubljana, Slovenia
Tel: 01 5805 222
www.fdv.uni-lj.si
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Arhiv novic