Monthly Archive

February 2020

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 6 of our articles broken down into Months and Years.
Novice
Super User
820

Peticija - Z eno plenico več nas ne boste odpravili!

Spoštovani, ker skrb za starejše in medgeneracijsko sožitje nista prioriteti naše vlade in koalicijskih strank, vas nagovarjamo, da pospišete spodnjo peticijo: Z eno plenico več nas ne boste odpravil... read more..

Mediji o nas
Super User
1218

Andrej Pleterski - "Pa štrik je cenejši, krava!"

Kot lahka smrt je mišljena smrt brez trpljenja, Potem ko se rodimo, smo si ljudje enaki v možnosti, da umremo. Izhajam iz premise, da si ljudje ob pogledu na konec življenja želimo lahko smrt, da je t... read more..

Mediji o nas
Super User
958

Dolgotrajno oskrbo potrebujejo mladi in stari

Kaj bo s pripravljenim predlogom zakona o dolgotrajni oskrbi, ki bi te dni moral v javno razpravo, obravnava pa zdaj ni predvidena, ker vlada, vključno z ministrstvom za zdravje, opravlja samo tekoče ... read more..

Novice
Super User
648

Odgovor EU poslanke Romane Tomc : Srebrna nit - Pomoč pri črpanju EU sredstev in ohranjanju socialne države

Ljubljana, 3.2.2020 Spoštovana gospa Marolt Meden! Najlepše se vam zahvaljujem za poslano pismo glede pereče tematike, katero zelo dobro poznam tudi sama. Veseli me, da na to aktivno opozarjate. Str... read more..

Novice
Super User
866

Dopisi ministrica - odgovor - Čestitka in prošnja za sprejem

Spoštovana gospa Marolt Meden,Ministrica v Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko dr. Angelika Mlinar se vam iskreno zahvaljuje za čestitke in dobre želje ob imenovanju.V zvezi z do... read more..

Novice
Super User
605

Predlog nadomestila v času odsotnosti

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnostiŠtukljeva cesta 441000 Ljubljana Skupnost socialnih zavodov Slovenije Letališka cesta 3 c 1122 Ljubljana Zadeva: Predlog, kako bi ure... read more..

Rezultati 1 - 6 od 6