Monthly Archive

August 2020

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 12 of our articles broken down into Months and Years.
Novice
Super User
587

SPOROČILA OKROGLE MIZE 19. 8. 2020 - Kaj želimo starejši?

Vipotnikova ulica 13 1211 Ljubljana Spletna stran: www.srebrna-nit.si V Ljubljani, 23..8. 2020 SPOROČILA OKROGLE MIZE 19. 8. 2020   Kaj želimo starejši?   Vabili smo stanovalce, soro... read more..

Novice
Super User
563

Pismo sorodnice

Spoštovani! V sredo žal nisem prišla do besede (3 minutna poročanja so bila zelo raztegljive sorte), dlje kot do 18. ure pa nisem mogla ostati zaradi drugih obveznosti. Zato vam bom nekaj dejstev, ki... read more..

Novice
Super User
579

Prošnja Zagovornika načela enakosti

Zagovornik načela enakosti sporoča, da podaljšuje rok za izpolnitev spletne ankete, s katero želijo doseči glasove stanovalcev, njihovih svojcev ter zaposlenih v domovih za starejše in iz prve roke iz... read more..

Novice
Super User
550

Kaj želimo starejši?

Srebrna nit – Združenje za dostojno starost je 19. avgusta 2020 organizirala okroglo mizo – posvet, na katerega smo povabili stanovalce in sorodnike stanovalcev domov starejših in druge, ki nam sporoč... read more..

Novice
Super User
2376

Pisma sorodnikov - Marta Satler - Stanovanjske skupnosti starejših

Stanovanjske skupnosti starejših Marta Satler   Zakaj bivalna skupnost Koronavirus je pokazal, kako ranljiva in pozabljena je populacija starejših v Sloveniji in vsaj upamo, da bodo odločeval... read more..

Novice
Super User
552

Pisma sorodnikov - Vlasta Iljič Brecelj - Domove za starejše smo spremenili v hiralnice

Vlasta Iljič BreceljBevkova 85270 Ajdovščina Direktorat za dolgotrajno oskrboMinistrstvo za zdravjeŠtefanova ulica 51000 Ljubljana ZADEVA: Domove za starejše smo spremenili v hiralnice Spoštovani... read more..

Novice
Super User
791

Pisma sorodnikov - Metka Močnik Košenina - Ko starost ne bo več predstavljena kot problem,

Ko starost ne bo več predstavljena kot problem, starostniki ne bomo imeli problemov!   “Starost je dobra v štirih rečeh je rekel že Francis Bacon, angl. filozof, staro drevo najbolje gori, star... read more..

Novice
Super User
642

Pisma sorodnikov - Vlasta Iljič Brecelj - Odstraniti obrazec iz kartoteke

Vlasta Iljič BreceljBevkova 85270 Ajdovščina Direktor mag. Egon StoparZdravstveni dom AjdovščinaTovarniška 35270 Ajdovščina Spoštovani! Kot hčerka Iljič Genovefe Neže, ki je bivala v Pristanu, se... read more..

Novice
Super User
494

Zbiramo prijave prostovoljcev za delo v domovih za starejše

Prijave se za delo v domovih za starejše! Zaradi pomanjkanja kadra znotraj socialno varstvenih zavodov (domovi za starejše, posebni domovi) za posamezne domove vabimo k registraciji nove pr read more..

Novice
Super User
525

Novice
Super User
530

ANKETA O POLOŽAJU STANOVALCEV DOMOV ZA STAREJŠE MED EPIDEMIJO COVID-19

Pri Zagovorniku načela enakosti so pripravili anonimno spletno anketo o položaju stanovalcev domov za starejše med epidemijo. Na podlagi zbranih odgovorov bodo naredili analizo in predv... read more..

Novice
Super User
506

Srebrna nit sporoča – DOVOLJ JE!

Društvo Srebrna nit – Združenje za dostojno starost odločevalcem sporoča dovolj je in pričakuje odgovore:   javno zdravstvo je vedno bolj nedostopno in zaradi ukrepov v zvezi s korona virusom... read more..

Rezultati 1 - 12 od 12