Monthly Archive

June 2019

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 7 of our articles broken down into Months and Years.
Novice
Super User
692

Sestanek predstavnikov Srebrne niti s predstavniki MO Kranj 6. 6. 2019

Sestanek je bil sklican na pobudo Srebrne niti, ki je v medijih zasledila namero Mestne občine Kranj, da poiščejo investitorja in koncesionarja za gradnjo doma starejših. Predstavniki Srebrne niti (Ž... read more..

Novice
Super User
1286

Obisk DEOS Center starejših Cerknica

Tri predstavnice Društva Srebrna nit (Biserka Marolt Meden, Darinka Klemenc in Neva Železnik) smo 19. junija letos, na povabilo vodstva, obiskale DEOS Center starejših Cerknica. Po pogovoru z vodstvo... read more..

Novice
Super User
734

Srebrna nit pri Zagovorniku načela enakosti

Na povabilo strokovne službe sta se predsednica Biserka Marolt Meden in dr. Katerina Vidner Ferkov, 17. 6. 2019 udeležili informativnega sestanka s strokovnimi sodelavci Zagovornika načela enakosti. ... read more..

Novice
Super User
837

Obisk Doma starejših občanov v Črnomlju

Tri predstavnice Društva Srebrna nit (Biserka Marolt Meden, Katarina Vidner Ferkov in Neva Železnik) smo 10. junija letos, na povabilo vodstva, obiskale Dom starejših občanov Črnomelj. Po ogledu doma... read more..

Novice
Super User
805

Izjava Srebrne niti - Proti nasilju nad starejšimi

Svetovni dan boja prosi nasilju nad starejšimi Starejši potrebujejo varno, toplo, nenasilno okolje V Srebrni niti na več področjih skrbno spremljamo dogajanje, vezano na skrb za starejše, opozarjamo... read more..

Novice
Super User
609

Javno pismo Srebrne niti - Sprememba nadzora v socialnovarstvenih zavodih

Spoštovani, ne bomo utihnili in še naprej bomo opozarjali, kaj je treba nujno spremeniti na področju skrbi za starejše. Na "žuganje", da bodo ukrepali s pravnimi stredstvi, smo se odzvali tako, da k... read more..

Mediji o nas
Super User
1133

Bodo morali upokojenci na ulice?

Prispevek Jelke Sežun v reviji Zarja, 28.5.2019   Stran 1382.61 KB Stran 2565.72 KB... read more..

Rezultati 1 - 7 od 7