Monthly Archive

March 2019

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 7 of our articles broken down into Months and Years.
Mediji o nas
899

Tarča: Stari, revni in pozabljeni

V oddaji Tarča je bila gostja predsednica Srebrne niti Biserka Marolt Meden. Opozorila je, da je država dolžna graditi domove, ki morajo biti neprofitni. https://4d.rtvslo.si/arhiv/tarca/174605138... read more..

Mediji o nas
Super User
1146

Mladina - Intervju z Biserko Marolt Meden

    Biserka Marolt Meden Predsednica društva Srebrna nit in ena od pobudnic peticije za uzakonitev možnosti evtanazije Zakaj menite, daje zdaj pravi čas za korak naprej pri omogočanju read more..

Novice
Biserka Marolt Meden
765

Zahtevamo ukinitev zaračunavanja "dodatnih" storitev v socialnovarstvenih zavodih in konec diskriminacije starejših v zdravstvu

Javno pismo predsedniku vlade RS gospodu Marjanu Šarcu, Ministrstvu za zdravje, Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Varuhu človekovih pravic, Zavodu za zdravstveno zavarov... read more..

Priporočamo v branje
Super User
2634

Nicholas Sparks: BELEŽNICA

Beležnica je družbeni roman, ki ga je napisal znan ameriški pisatelj Nicholas Sparks. Knjiga spada med uspešnice. Na seznam New York Timesa je prišla med najbolj prodajane knjige že v prvem tednu po read more..

Priporočamo v branje
Super User
1601

Joyo Mojes: OB TEBI

Britanski avtorici Jojo Moyes je uspelo napisati roman o invalidu in njegovi družabnici, ki ni ne temačen ne depresiven, pa tudi osladen in solzav ne. Tudi zares srečnega konca ne premore. Namesto k read more..

Priporočamo v branje
Super User
1082

Atul Gawande: MINLJIVOST Medicina in kaj je na koncu pomembno

Atul Gawande, ameriški kirurg in pisatelj indijskega rodu, v svoji knjigi tako s profesionalnega kot osebnega vidika opozarja na minljivost življenja in na etične dileme ob vedno bolj tehnicistični, read more..

Mediji o nas
Super User
835

S peticijo do pravne ureditve evtanazije

Društvo Srebrna nit je na današnji novinarski konferenci predstavilo pobudo za pravno ureditev evtanazije, ki jo je podpisalo več kot 120 podpisnikov z različnih področij delovanja. Ob zavzemanju za d... read more..

Rezultati 1 - 7 od 7