Spoštovani,

 

od 27. do 29. septembra 2022 se bo v Cankarjevem domu v Ljubljani že enaindvajseto leto zapored odvijala prireditev Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO). Festival je prostor povezovanja, izmenjave idej in ustvarjanja, posvečen aktivnemu staranju, izboljšanju kakovosti življenja starejših in uresničevanju solidarnosti med generacijami.


VABILO NA PRVO URADNO SOOČENJE PREDSEDNIŠKIH KANDIDATOV V OKVIRU URADNEGA ZAKLJUČKA 21. FESTIVALA

četrtek, 29. september 2022, ob 15. uri
Štihova dvorana Cankarjevega doma

53ea8012 2bdf 6e66 3723 fc5c18578f3f 

V okviru zaključka Festivala vas vabimo na pogovor predsedniških kandidatov skupaj z gospo Biserko Marolt Meden (predsednica društva Srebrna nit, humanitarka, prostovoljka in dejavna državljanka v prizadevanjih za drugačen odnos družbe do starejših), ki bo potekal v okviru največje prireditve za starejše v Sloveniji, 21. Festivala za tretje življenjsko obdobje (ta se bo odvil od 27. do 29. septembra v Cankarjevem domu v Ljubljani).

Pogovor s predsedniškimi kandidati bo potekal v četrtek, 29. septembra 2022, s pričetkom ob 15. uri v Štihovi dvorani Cankarjevega doma. Kandidati bodo skupaj s povezovalko odgovorili na številna vprašanja, med drugim na to: kaj bodo izboljšali s področja starejših, če bodo izvoljeni; kaj bodo storili, da bi bilo v družbi manj starizma in diskriminacije starejših, ali menijo, da potrebujemo varuha starejših in številna druga vprašanja o dolgoživi družbi!

Vstop na dogodek je prost, prijave na dogodek pa so obvezne do srede, 28. septembra 2022 prek spodnjega obrazca.

Vljudno vas naprošamo za prijavo vaše prisotnosti na srečanju predsedniških kandidatov do 28. septembra 2022 preko spodnjega obrazca:

PRIJAVA UDELEŽBE

 

OGLEJTE SI CELOTEN PROGRAM FESTIVALA

Arhiv novic